اطلاعات درباره دانشگاه پیام نور مرکز ایلام
مختصر توضیحات در مورد دانشگاه پیام نور
دانشگاه پیام نور یکی از دانشگاههای ایران است که در مهرماه سال ۱۳۶۷ تأسیس شد. براساس اعلام و رتبهبندی جدید پایگاه استنادی علوم جهان اسلام که اواخر سال ۱۳۹۳ اعلام شد دانشگاه پیام نور جزو ۱۰ دانشگاه برتر جامع کشور قرار گرفته است. ضمناً بر اساس رتبه بندی اعلام شده در اواخر سال ۱۳۹۳ توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام دانشگاه پیام نور با کسب نمره ۱۰۰ شاخص آموزشی، رتبه یک کیفیت آموزشی کشور را در کنار دانشگاه های شریف و علوم پزشکی تهران کسب کرد.
آدرس دانشگاه پیام نور مرکز ایلام : ایلام دانشگاه پیام نور مرکز ایلام
تلفن دانشگاه پیام نور مرکز ایلام : شماره های تماس با دانشگاه (ستاد استان – مرکز ایلام)
۰۸۴۳۲۲۲۱۰۵۲
۰۸۴۳۲۲۲۶۱۰۲
۰۸۴۳۲۲۲۸۳۱۳
۰۸۴۳۲۲۲۸۳۱۶
برای ورود به آدرس سایت دانشگاه پیام نور مرکز ایلام روی دکمه زیر کلیک کنید.
در سایت اصلی دانشگاه می توانید به موارد زیر دسترسی داشته باشید :
- معرفی کامل دانشگاه
- راه های ارتباطی
- تصاویر دانشگاه
- ثبت نام
- اخبار های دانشگاه
- پاسخ به سوالات
- آموزش
درباره تاریخچه دانشگاه پیام نور مرکز ایلام
دانشگاه پیام نور ایلام در مهر ماه ۱۳۷۰ با ۶۵ دانشجو و به صورت هئیت موسس شروع به کار نمود که پس از تفکیک و گسترش مراکز و واحدهای استانی ، مرکز ایلام نیز در تاریخ ۱۰/۰۹/۱۳۹۰ با دارا بودن ۴۰رشته و در مجموع ۷۸۱۹ دانشجو از ستاد استان جدا و به فعالیت خود ادامه داد.
درباره آشنایی با ایلام
استان ایلام
استان ایلام در تقسیمات کشوری سال ۱۳۰۹ جزء استان پنجم یعنی کرمانشاهان بود. پس از آن در سال ۱۳۴۳ به فرمانداری کل تبدیل شد ودر سال ۱۳۵۳ به دلایل سیاسی – مرزی – اداری به صورت یک استان درآمد.
استان ایلام مشتمل بر ۱۰ شهرستان است.
استان ایلام با مساحتی برابر با ۱۹۰۴۵ کیلومتر مربع در جنوبغربی کشور واقع شده که ۲/۱ درصد مساحت کل کشور را تشکیل میدهد.
بر اساس آمارگیری عمومی نفوس مسکن در سال ۷۵ این استان دارای ۴۸۷۸۸۶ نفر جمعیت، ۸ شهرستان است. که از نظر اقلیمی دارای دو اقلیم نیمه مرطوب سرد در شمال با متوسط بارندگی ۶۳۹ میلیمتر و بیابانی گرم با متوسط بارندگی ۲۰۰ میلیمتر در جنوب استان میباشد. قسمتهای شمالی استان عمدتا کوهستانی بوده و سلسله جبال زاگرس به صورت رشتهکوههای موازی در امتداد چینخوردگیها، درههای نسبتا کمعرض و ارتفاعات متوالی را به وجود آورده است در قسمتهای جنوبی استان کبیرکوه، حوزههای آبریز رودخانههای کوچکی را در دامنههای جنوبی خود ایجاد کرده که در نهایت به دشتهایی منتهی میگردند البته این دشتها در شهرستان دهلران وسیعتر میباشند.
آب و هوا
اقلیم استان در تابستانها تحت تاثیر پر فشار جنب حاره ای قرار دارد که شرایط حرارتی نسبتاً پایداری را بر آن حکمفرما میسازد و در زمستان تودههای غربی و کم فشارهای سودانی بارش های رگباری و شدیدی را برای آن به همراه میآورند. به دلیل ماهیت دامنهای استان که جزو کوهپایههای بیرونی زاگرس است، در صورت جذب رطوبت تودههای ورودی از سمت غرب و جنوب غرب، نقش مهمی دارند . از طرف دیگر همین دامنهها در تابستان تحت تاثیر صافی هوا و ساعات آفتابی زیاد با دریافت عمودی پرتوهای خورشیدی و صاف بودن هوا در تابستان، شرایط گرم و خشکی را پدید میآورد. در نقشه پهنه بندی اقلیمی ایران – مسکن و محیطهای مسکونی، ایلام در گروه ۲ اقلیمی و در زیر گروه نسبتاً سرد- معتدل واقع شده که از ویژگیهای اقلیمی نسبتاً سرد بودن هوا در زمستان و معتدل بودنآن در تابستان است. بنا به تعریف در شرایط نسبتاً سرد علیرغم آنکه در شبهای فصل زمستان برای گرم نگه داشتن فضاهای داخلی استفاده از وسایل گرم کننده ضروری است. اما در روزهای فصل زمستان و حتی در روزهای سردترین ماه سال، امکان گرمایش خورشیدی وجود دارد. شرایط معتدل تابستانی این اقلیم، امکان آنرا فراهم میسازد که با استفاده از عملکرد حرارتی مصالح ساختمانی سنگین ، فضاهای داخلی را در این فصل به طور طبیعی در حد آسایش خنک نگه داشت.
شهر ایلام دارای ایستگاه هواشناسی از نوع کلیماتولوژی است در این گزارش بمنظور بررسی دقیق شرایط آب و هوایی ایلام از معدل ۱۲ ساله آمار آب و هوایی این ایستگاه استفاده شده است . بر اساس معدل ۱۲ ساله آمار ایستگاه کلیماتولوژی ایلام(جدول ۲-۱) دمای هوا در سردترین ساعات از سردترین ماه ۱/۰ و در گرمترین ساعات این ماه ۲/۱۰ درجه سلسیوس بوده است . همانطور که ملاحظه میشود، حتی در سردترین ماه سال ، به طور متوسط دمای هوا به زیر صفر نمیرسد. در طول این دوره آمارگیری، پایینترین متوسط حداقل دمای هوا ۳- درجه و بالاترین متوسط حداکثر دما ۳۹ درجه سلسیوس گزارش شده است.
ماخذ: مرکز رایانه سازمان هواشناسی
در سردترین ماههای سال (فصل زمستان) متوسط حداکثر دمای هوا بالاتر از ۲۰ درجه سلسیوس بوده است. بنابراین، در طول روزهای زمستان ، مشکلی از نظر حرارتی وجود ندارد. در تابستان هوا به مرور گرم میشود و در گرمترین ماه سال به ۷/۳۵ درجه سلسیوس میرسد.
در هر سه ماه از فصل تابستان ، متوسط حداکثر دمای هوا بالاتر از ۳۲ و متوسط حداقل آن بالاتر از ۱۶ درجه سلسیوس است . در طول این ماهها رطوبت هوا کاهش مییابد. و در گرمترین ساعات از روزهای این سه ماه به ۲۲% میرسد. با توجه به دمای هوا در این ساعات میزان رطوبت در هوا پایین نیست و به همین دلیل هوای ایلام در تابستان خشک نیست. بالا بودن رطوبت هوا و شفاف بودن در شبها به سرعت باعث کاهش دمای هوا میگردد. بطوریکه در گرمترین ماه سال (ژوئیه) نوسان روزانه دمای هوا به بیش از ۱۶ درجه سلسیوس می رسد.
منبع:اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشکری استان ایلام