تأثیراتی که وایفای بر سلامتی انسان می گذارد
از مضرات امواج و اشعه wifi برای سلامتی چه می دانید،خطرات و زیانهای جسمی آن چگونه اند؟اختلالات ذهنی ،سرطان مغز از شایع ترین عوارض اشعه و موج wifi است.
هیچ نیازی به توضیح نیست که WiFi چگونه کار میکند. همه میدانیم سیگنالهای WiFi از مودم شروع و به دستگاه کاربر ختم میشود؛ دقیقا مشابه امواج بلوتوث و گوشی تلفن.
اما بر خلاف امواج گوشی تلفن همراه، سیگنالهای WiFi بر روی نقطه خاصی از بدن تجمع و تمرکز ندارند. در صورتی که گوشی تلفن همراه، از آنجایی که کاربر آن را نزدیک گوش و سر خود مورد استفاده قرار میدهد، امواج مستقیم بر سر و مغز انسان اثرگذارند و جمجمه انسان توانایی جلوگیری از امواج برای نفوذ در مغز را ندارد.
شما گوشی تلفن همراه خود را مدام در کنار خود دارید، آن را در جیب خود حمل میکنید و احتمالا شب و هنگام خواب آن را نزدیک سر خود میگذارید. این موضوع میتواند منجر به بروز مشکلاتی به خصوص در رابطه با سیگنالهای سلولی گوشی تلفن همراه شود. اما موضوع در خصوص WiFi کمی متفاوت است.
نکته آنکه هنوز درباره مضر بودن امواج رادیویی WiFi و حتی تلفن همراه مباحث در جریان است و مضرات این موارد قطعی اثبات نشده؛ اما با فرض زیان آور بودن این امواج، نکته در خصوص WiFi این است، از آنجایی که سیگنالهای آن بر روی نقطه خاصی از بدن تمرکز ندارند، خطر آن از این جهت کمتر است. همچنین وجود فاصله بین بدن انسان و مودم، منجر به آن میشود که خطرات امواج WiFi در نسبت با گوشی تلفن کاهش پیدا کند.
—————————————————————————-
مقاله مارک مورفورد درباره خطرات اشعه و انواج بیسیم
چکيده:
بدن همه ما از انرژي، امواج الکترومغناطيس، ارتعاشات هورموني و ميلياردها ذره باردار در حال ارتعاش تشکيل گرديده که وضعيت ما به چگونگي حالت آنها وابسته است. از سوي ديگر، با پيدايش خودروها، لامپهاي روشنايي، مايکروفرها، تلفنهاي همراه و آيپادها و مخلوطکنهاي آشپزخانه، در هر لحظه ميلياردها موج دامنهدار روانه فضاي زندگي روزانه ما ميشود که تخريب سلولهاي بدن ما بخشي از نتايج آن است. نويسنده با اشاره به گسترش بهرهگيري از امواج بيسيم واي – فاي (wi-fi) در ساليان اخير و نتايج مطالعات صورت گرفته پيرامون وجود ارتباط مستقيم اين امواج و سرطان مغز، يادآوري ميکند که اين تشعشعات حتي فضاي پيراموني کيهاني را نيز دربر گرفته است. در پايان نيز نويسنده خواهان تصويب مقررات پيش گيرانه، به ويژه در جهت ممنوعيت انتشار اين امواج در مدارس و کودکستانها شده است، چرا که سلامت انسانها در مقابل قيمت سود سهام ابرشرکتهاي صنايع ارتباطي و مخابراتي، مطمئناً هيچ ارزشي ندارد.
شما داريد ميميريد. تشعشعات بيسيم هم اينک در حال نابود کردن مغز شما هستند. چقدر تأسفآور! بگذاريد کمي بيشتر توضيح دهم. همه ما از انرژي، امواج الکترومغناطيس، ارتعاشات هوموني و ميلياردها ميليارد ذرات باردار در حال ارتعاشي که به آرامي حول ميدان مغناطيسي خود در حال چرخش هستند، تشکيل شدهايم. در اين ميان، همه حالات مربوط به اتمهاي شادمان جاري در اقيانوسهاي ذرهبيني آب و خون و …، سرچشمه گرفته از شرايط متوازن اين ذرات است.
زندگي در جريان است. پيشرفت و تکنولوژي در راهند. ولي بدانيم که خودروها و لامپها و مايکروفرها و تلفنهاي همراه و آيپادها و مخلوطکنهاي چندسرعته آشپزخانهها، همه و همه، ميلياردها موج راديواکتيو دامنهدار را روانه فضاي پيراموني ما ميکنند. نظير اشباح در يک سرنوشت غمانگيز. شبيه سکوهاي تيراندازي نامحسوس هلاکت و مرگ و نيستي. همه اين امواج و تشعشعات، بدون استثنا، حالات خوش زندگي را تخريب نموده و با هدفگيري ساختارهاي سلولي و ايجاد مزاحمت براي امواج مغزي، همانند يک چرخ و فلک در حال چرخش شهربازي، ما را به سوي سرطان و مرگ و نابودي سوق ميدهند. ما امروزه در فرودگاهها نيز از شر ارتباط بيسيم با شبکه اينترنت، در امان نيستيم.
اين وضعيت شايد شما را مجاب کند که ما به سوي فضا در حال حرکت هستيم. هر چيزي را که ما ميسازيم، ميخواهد ما را به قتل برساند. همه اختراعات و موفقيتهاي ما در حال نابودي موجوديت ما انسانها هستند و به آرامي حيات ما را ميجوند و مصرف ميکنند. آنها ميخواهند که ما بميريم. بهترين سنجش ماجرا اين است: ليست مخاطرات فراروي ما انسانها در هر دقيقه، زيادتر و زيادتر ميگردد. با آخرين مثال آشنا شويد: wi-fi. اين امواج نوظهور که خطر مرگ را ميتوانند براي افراد به همراه داشته باشند، از تلفنهاي همراه، مايکروفرها و خطوط انتقال برق تشعشع ميکنند. تحقيقات حاکي از آن است که اين امواج با سرطان مغز (حداقل در نمونههاي آزمايشگاهي) ارتباطي مستقيم دارند. حداقل بايد افراد به اين نکته توجه کنند که از اين سه عامل تشعشع نبايد در کنار هم بهره ببرند. البته مطمئناً اين مطالب هراسآورند. اين تشعشعها و ميدانهاي مغناطيسي (EMF) تقريباً در همه جا و همه زمانها بر بدنهاي ما حمله ميآورند. از سوي ديگر، با پيشرفت تکنولوژي و ارائه محصولاتي جديدتر، اين يورشها ديوانهوارتر و لجام گيسختهتر هم ميگردد. هم اينک نيز اين امواج، علاوه بر سر تا سرزمين، به سوي اعماق کيهان نيز روانه ميشوند. چگونه ميتوان روند اين بمبارانها را کندتر کرد؟ و شما چگونه قادر به کاهش اين اثرات و انحراف اين امواج خواهيد بود؟ آيا ضمن پوشيدن لباسهاي مخصوص، هرگز در مقابل يک مايکروفر نخواهيد ايستاد؟ و آيا عشق بيپايان ما به فن آوريهاي بيسيم و گشت و گذار در وب براي دسترسي به سکس ارزان و خريد وسايل آشغال در وبسايت (eBay)، بالاخره روندي نزولي به خود خواهد گرفت؟
البته در اروپا هم ما شاهد اتفاقاتي هستيم. مثلاً سازمان حفاظت از محيط زيست اروپا، هشدارهاي مبهمي را به مردم اتحاديه اروپا داده که براساس آن، محدوديتهاي قانوني مربوط به تشعشعات کنوني، بسيار بياهميت و ناچيزند و امواج بيسيم و تلفنهاي همراه واقعاً بد هستند. آن قدر بد که به سختي ميتوان حتي آن را توضيح داد. تکنولوژي با سرعتي شگرف رو به جلو بوده و وضعيت کنوني ايجاد اين تشعشعها، در تاريخ بشريت بيهمتاست و البته چقدر بد!
[يک يادداشت کوچک: من دوست دارم که نتايج يک مطالعه صورت گرفته از سوي يکي از دوستانم را براي شما مطرح کنم. اين پژوهش اعلام ميدارد که صحبت کردن 20 ثانيهاي يک کودک با تلفنهمراه، ميتواند تواناييهايي يادگيري يک کودک را تا دو ساعت دچار وقفه و تنش نمايد. چقدر تکان دهنده!
من به درستي نميدانم که اين تحقيق چه مفهومي دارد، اما آيا سلام و احوالپرسي کردن با مادربزرگ از طريق يک گوشي نوکيا، تا اين حد آثار مخرب خواهد داشت؟ البته اين جملات به اين معنا نخواهد بود که عدم انجام يک مکالمه، به حل همه مشکلات دنياي ما خواهند انجاميد. آنچه را که اين مطالعه در تبيين آن ناتوان است، اين مطلب ميباشد که اختصاص 5 دقيقه وقت براي مشاهده برنامه تلويزيوني «احمق آمريکايي» نيز به عقب ماندگي ذهني فرزند شما کمک خواهد کرد.]
چه بايد کرد؟ و شما براي اين اعلام خطر چه بايد بکنيد؟ و آيا در برابر تهديدهاي ناشي از اين ميدانهاي الکترومغناطيسي بايد همچنان به بحثهاي بيپايه و فاقد پشتوانه علمي بسنده کرد؟ آيا زمان آن نرسيده که دولتهاي ما امواج واي فاي را در مدارس و کودکستانها محدود نموده و يا اينکه آنها را به صورت کامل ممنوع نمايند؟ اگرچه من معتقدم که هيچ يک از سطوح اين تشعشعات، سالم و ايمن نيستند، اما فن آوريهاي نوين که سريعتر، بهتر و جذابتر نيز ميباشند، خطرات بيشتري را به همراه خواهند داشت، اگرچه اين احساس ناخوشايند به اندازه مشاهده سخنرانيهاي ديک چني نخواهد بود!
بيشک امروزه ابر شرکتهاي صنعتي چندمليتي و صنايع داخلي آمريکايي، در راه دستيابي به سود بيشتر، سلامت مصرفکنندگان را ناديده ميگيرند. در اين ميان، تفاوتي نميکند که شما از محصولات شرکت AT&T و يا نوکيا و يا موتورولا و يا گوگول و حتي Earthlink استفاده نماييد. چرا که همه اين شرکتها همانند سلاخخانههاي اوايل قرن بيستم و صنايع دخانيات و نفت و حشرهکشها در سال 1998 ميلادي با دروغگويي و لابيگري و مخفيکاري، ضمن خالي کردن جيبهاي شما، خون جاري در رگهايتان را آلوده ميکنند.
نبايد فراموش کرد که همه ما بايد در راه کاستن از مخاطرات اين فن آوريها تلاش کنيم؛ چرا که سلامتي شما در برابر قيمت سهام اين شرکتها هيچ ارزشي نخواهد داشت. اين فن آوريها لحظه به لحظه براي کشتن شما گام برميدارند. آنان براي اين کار از روشهاي شيک و برازنده بهره ميبرند. به آهستگي، به کندي، گام به گام و اغلب با لبخند و با استفاده از يک چاي مفرح چيني و يک سالاد بزرگ سبزي و موجي گسترده از اشعههاي واي فاي در يک کافيشاب، شما عکسهاي نيمهبرهنه خود را در سايت گروهي فليکر اپکود ميکنيد و به دنبال آن، آخرين مطالب مورد علاقه خود را در محيطي سرشار از امواج راديواکتيو و الکتريسيته، دانلود ميکنيد.
من همه گفتنيها را گفتم. هرچند در واقع، شايد اين وضعيت از نگاه بسياري، به اين بدي هم نباشد!
منبع:طب شیعه
——————————————————————————–
عوارض wifi:
1- وای فای سبب بی خوابی می شود:
حتما شما هم متوجه شده اید که بعد از ساعت ها کارکردن با گوشی تلفن همراهتان دچار بی خوابی شده اید. مطالعات نشان می دهد که فرادی که در معرض اشعه های الکترومغناطیسی قرار دارند در الگوی خواب شان تغییرات قابل توجهی دیده می شود و نسبت به سایرین دیرتر به خواب می روند
بنا براین به طور جدی توصیه می شود که نه تنها در ساعات انتهایی شب که بدن آماده برای خواب است بلکه حتی در خواب هم خود را در معرض تلفن همراه و دستگاه وای فای قرار ندهید. همانطور که قبلا هم گفته شد حتی شارژ کردن گوشی تلفن همراه در اتاق خواب هم سبب بی خوابی و مشکلات جدی برای مغز می شود.
2- رشد و ترمیم سلول ها را مختل می کند:
برای ثابت کردن این موضوع محققان تعدادی گیاه در اتاقی بدون وای فای و تعدادی دیگر را در اتاقی با وای فای قرار دادند و بعد از 2 هفته نتیجه همان بود که پیش بینی می شد. گیاهان در اتاق آزاد و بدون وای فای رشد کرده بودند اما گیاهانی که در معرض وای فای بودند رشدی در انها رخ نداده بود.
3- وای فای به رشد کودک آسیب می رساند:
در سال 2009 محققان استرالیایی بعد از انجام مطالعات دریافتند که اشعه وای فای سنتز پروتدین ها را تحت تاثیر قرار می دهد و رشد کودک را تا حد قابل توجهی کند می کند.
4- وای فای فعالیت های ذهنی زنان را ضعیف می کند:
30 نفر به طور داوطلبانه در این تحقیق شرکت کردند که 15 نفر آنها مرد و 15 نفر آنها زن بودند. آنها در ابتدا تست ساده ای از عملکرد های مغزی را انجام دادند و بعد از ان به مدت 45 دقیقه در معرض و کار کردن با وای فای با قدرت 2.4 مگا هرتزی قرار گرفتند. نتیجه برای زنان خوشایند نبود! چرا که بعد از این مدت تست قبلی دوباره انجام شد و زنان نتیجه ای ضعیف تر نسبت به قبل دریافتند.
5- استفاده از وای فای موجب ناباروری در زنان ومردان می شود:
تاپیر منفی وای قای و اشعه های الکترومغناطیسی تنها بر روی اسپرم نمی باشد و می تواند تخمدان ها را هم مورد حمله قرار دهد.
شبکه های وای فای و اشعه ساطع شده از آنها هم تحرک اسپرم ها را تحت تاثیر قرار داده و سبب شکسته شدن DNA می شود.
طی یک مطالعات تحقیقاتی در یک آزمایشگاه به مدت 45 روز هر روز 2 ساعت موش ها را در معرض اشعه وای فای قرار دادند و بعد از 45 روز متوجه شدند که هم موش ها نر و هم موشه های ماده باروری خود را تا حد قابل توجهی از دست داده بودند و در موش های ماده لانه گزینی تخمدان ها بسیار ضعیف شده بود.
6- ارتباط وای فای با سرطان :
نگرانی از ابتلا به سرطان همیشه با انسان های دنیای تکنولوژی همراه است .در واقع باید گفت سرطان زا بودن وای فای هنوز به اثبات نرسیده و در این زمینه اتفاق نظر مشخصی درمیان پژوهشگران و محققان جهانی وجود ندارد. با این وجود نتایج بررسی ها روی نمونه های آزمایشگاهی نشان می دهد قرار گرفتن در معرض اشعه های الکترومغناطیسی احتمال بروز تومور های سرطانی را افزایش می دهد.
چگونه از خطرات وای فای در امان بمانیم؟
این روزها همه ما با شبکههای اینترنتهای مختلف محاصره میشویم و از محیطهای کاری گرفته تا سایر فضاهای عمومی و حتی خانه و اتاق شخصیمان، از این خطرها در امان نیستیم. به همین دلیل دوری از اشعههایی که در مورد خطراتشان حرف و حدیثهایی وجود دارد، دشوار به نظر میرسد. یکی از سادهترین روشهای کاهش خطرات این است که لپتاپ، موبایل و تبلتها را در نزدیکی بدنتان نگه ندارید و بعد از اینکه کارتان با این وسایل تمام شد، از آنها فاصله بگیرید. اگر از این دستگاهها استفاده نمیکنید لزومی ندارد که از صبح تا شب در اطرافتان روشن باشند. به سرعت آنها را خاموش کنید تا ضمن استفاده از تکنولوژی، سلامتیتان را به خطر نیندازید.
ببخشید می خاستم امواج وای فای همسایه نیز همین تاثیر ها رو داره یا نه ؟
چون همسایه های ما متاسفانه همگی وای فای دارند و تا خونه ما هم تقریبا 4 تا آنتن میده.
بله تاثیر دارن
مطلب بسیار خوبی بود.ممنون
وای خیلی خوبه ساییتون