خانه / مطالب سایت / پزشکی و سلامت / پياز احتمال بروز بيماريهاي قلبي-عروقي را كاهش مي‌دهد

پياز احتمال بروز بيماريهاي قلبي-عروقي را كاهش مي‌دهد

ايسنا، علوم پزشكي ايران- مطالعات حاكي از آن است خاصيت ضد سرطاني و رفع انواع سردردها از جمله فوايد منحصر به فرد پياز است.

پیاز
پیاز

دكتر « يوسف اسكندري» متخصص تغذيه ضمن بيان اين مطلب در گفت وگو با خبرنگار ايسنا، واحد علوم پزشكي ايران گفت: در پياز نوعي آنتي‌اكسيدان (ماده ضد سرطان) به نام كوئرستين وجود دارد و اين ماده همچون ويتامين C و E مي‌تواند از بروز سرطانهايي مانند سرطان مثانه به ويژه در افراد سيگاري پيشگيري كند.
وي افزود: همچنين، مطالعات نشان داده است پياز به دليل داشتن نوع خاصي از فلاونوئيدها موجب كاهش چربي بد خون (LDL) و كاهش اثرات مخرب راديكالهاي آزاد و در نتيجه جلوگيري از ايجاد اختلال در رگهاي خوني مي‌شود.
دكتر اسكندري ادامه داد: به اين ترتيب پياز احتمال بروز بيماريهاي قلبي-عروقي را كاهش مي‌دهد.
وي خاطر نشان كرد: همچنين، كاهش اختلال در رگهاي خوني در نتيجه مصرف پياز، باعث رفع سردرد در افراد مي‌شود.
دكتر اسكندري در پايان به خاصيت اشك آوري پياز اشاره كرد و افزود: تركيبات گوگردي پياز طي واكنشي برغدد اشك اثر گذاشته و موجب اشك‌ريزي مي‌شود

مطلب پیشنهادی

جنگل برای کیست؟

جنگل برای کیست تحقیق و داستانی درباره جنگل و اهمیت حیاتی آن برای ما و …

یک دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *