تأثیراتی که وایفای بر سلامتی انسان می گذارد
از مضرات امواج و اشعه wifi برای سلامتی چه می دانید،خطرات و زیانهای جسمی آن چگونه اند؟اختلالات ذهنی ،سرطان مغز از شایع ترین عوارض اشعه و موج wifi است.
هیچ نیازی به توضیح نیست که WiFi چگونه کار میکند. همه میدانیم سیگنالهای WiFi از مودم شروع و به دستگاه کاربر ختم میشود؛ دقیقا مشابه امواج بلوتوث و گوشی تلفن.
اما بر خلاف امواج گوشی تلفن همراه، سیگنالهای WiFi بر روی نقطه خاصی از بدن تجمع و تمرکز ندارند. در صورتی که گوشی تلفن همراه، از آنجایی که کاربر آن را نزدیک گوش و سر خود مورد استفاده قرار میدهد، امواج مستقیم بر سر و مغز انسان اثرگذارند و جمجمه انسان توانایی جلوگیری از امواج برای نفوذ در مغز را ندارد.
شما گوشی تلفن همراه خود را مدام در کنار خود دارید، آن را در جیب خود حمل میکنید و احتمالا شب و هنگام خواب آن را نزدیک سر خود میگذارید. این موضوع میتواند منجر به بروز مشکلاتی به خصوص در رابطه با سیگنالهای سلولی گوشی تلفن همراه شود. اما موضوع در خصوص WiFi کمی متفاوت است.
نکته آنکه هنوز درباره مضر بودن امواج رادیویی WiFi و حتی تلفن همراه مباحث در جریان است و مضرات این موارد قطعی اثبات نشده؛ اما با فرض زیان آور بودن این امواج، نکته در خصوص WiFi این است، از آنجایی که سیگنالهای آن بر روی نقطه خاصی از بدن تمرکز ندارند، خطر آن از این جهت کمتر است. همچنین وجود فاصله بین بدن انسان و مودم، منجر به آن میشود که خطرات امواج WiFi در نسبت با گوشی تلفن کاهش پیدا کند.
—————————————————————————-
مقاله مارک مورفورد درباره خطرات اشعه و انواج بیسیم
چکیده:
بدن همه ما از انرژی، امواج الکترومغناطیس، ارتعاشات هورمونی و میلیاردها ذره باردار در حال ارتعاش تشکیل گردیده که وضعیت ما به چگونگی حالت آنها وابسته است. از سوی دیگر، با پیدایش خودروها، لامپهای روشنایی، مایکروفرها، تلفنهای همراه و آیپادها و مخلوطکنهای آشپزخانه، در هر لحظه میلیاردها موج دامنهدار روانه فضای زندگی روزانه ما میشود که تخریب سلولهای بدن ما بخشی از نتایج آن است. نویسنده با اشاره به گسترش بهرهگیری از امواج بیسیم وای – فای (wi-fi) در سالیان اخیر و نتایج مطالعات صورت گرفته پیرامون وجود ارتباط مستقیم این امواج و سرطان مغز، یادآوری میکند که این تشعشعات حتی فضای پیرامونی کیهانی را نیز دربر گرفته است. در پایان نیز نویسنده خواهان تصویب مقررات پیش گیرانه، به ویژه در جهت ممنوعیت انتشار این امواج در مدارس و کودکستانها شده است، چرا که سلامت انسانها در مقابل قیمت سود سهام ابرشرکتهای صنایع ارتباطی و مخابراتی، مطمئناً هیچ ارزشی ندارد.
شما دارید میمیرید. تشعشعات بیسیم هم اینک در حال نابود کردن مغز شما هستند. چقدر تأسفآور! بگذارید کمی بیشتر توضیح دهم. همه ما از انرژی، امواج الکترومغناطیس، ارتعاشات هومونی و میلیاردها میلیارد ذرات باردار در حال ارتعاشی که به آرامی حول میدان مغناطیسی خود در حال چرخش هستند، تشکیل شدهایم. در این میان، همه حالات مربوط به اتمهای شادمان جاری در اقیانوسهای ذرهبینی آب و خون و …، سرچشمه گرفته از شرایط متوازن این ذرات است.
زندگی در جریان است. پیشرفت و تکنولوژی در راهند. ولی بدانیم که خودروها و لامپها و مایکروفرها و تلفنهای همراه و آیپادها و مخلوطکنهای چندسرعته آشپزخانهها، همه و همه، میلیاردها موج رادیواکتیو دامنهدار را روانه فضای پیرامونی ما میکنند. نظیر اشباح در یک سرنوشت غمانگیز. شبیه سکوهای تیراندازی نامحسوس هلاکت و مرگ و نیستی. همه این امواج و تشعشعات، بدون استثنا، حالات خوش زندگی را تخریب نموده و با هدفگیری ساختارهای سلولی و ایجاد مزاحمت برای امواج مغزی، همانند یک چرخ و فلک در حال چرخش شهربازی، ما را به سوی سرطان و مرگ و نابودی سوق میدهند. ما امروزه در فرودگاهها نیز از شر ارتباط بیسیم با شبکه اینترنت، در امان نیستیم.
این وضعیت شاید شما را مجاب کند که ما به سوی فضا در حال حرکت هستیم. هر چیزی را که ما میسازیم، میخواهد ما را به قتل برساند. همه اختراعات و موفقیتهای ما در حال نابودی موجودیت ما انسانها هستند و به آرامی حیات ما را میجوند و مصرف میکنند. آنها میخواهند که ما بمیریم. بهترین سنجش ماجرا این است: لیست مخاطرات فراروی ما انسانها در هر دقیقه، زیادتر و زیادتر میگردد. با آخرین مثال آشنا شوید: wi-fi. این امواج نوظهور که خطر مرگ را میتوانند برای افراد به همراه داشته باشند، از تلفنهای همراه، مایکروفرها و خطوط انتقال برق تشعشع میکنند. تحقیقات حاکی از آن است که این امواج با سرطان مغز (حداقل در نمونههای آزمایشگاهی) ارتباطی مستقیم دارند. حداقل باید افراد به این نکته توجه کنند که از این سه عامل تشعشع نباید در کنار هم بهره ببرند. البته مطمئناً این مطالب هراسآورند. این تشعشعها و میدانهای مغناطیسی (EMF) تقریباً در همه جا و همه زمانها بر بدنهای ما حمله میآورند. از سوی دیگر، با پیشرفت تکنولوژی و ارائه محصولاتی جدیدتر، این یورشها دیوانهوارتر و لجام گیسختهتر هم میگردد. هم اینک نیز این امواج، علاوه بر سر تا سرزمین، به سوی اعماق کیهان نیز روانه میشوند. چگونه میتوان روند این بمبارانها را کندتر کرد؟ و شما چگونه قادر به کاهش این اثرات و انحراف این امواج خواهید بود؟ آیا ضمن پوشیدن لباسهای مخصوص، هرگز در مقابل یک مایکروفر نخواهید ایستاد؟ و آیا عشق بیپایان ما به فن آوریهای بیسیم و گشت و گذار در وب برای دسترسی به سکس ارزان و خرید وسایل آشغال در وبسایت (eBay)، بالاخره روندی نزولی به خود خواهد گرفت؟
البته در اروپا هم ما شاهد اتفاقاتی هستیم. مثلاً سازمان حفاظت از محیط زیست اروپا، هشدارهای مبهمی را به مردم اتحادیه اروپا داده که براساس آن، محدودیتهای قانونی مربوط به تشعشعات کنونی، بسیار بیاهمیت و ناچیزند و امواج بیسیم و تلفنهای همراه واقعاً بد هستند. آن قدر بد که به سختی میتوان حتی آن را توضیح داد. تکنولوژی با سرعتی شگرف رو به جلو بوده و وضعیت کنونی ایجاد این تشعشعها، در تاریخ بشریت بیهمتاست و البته چقدر بد!
[یک یادداشت کوچک: من دوست دارم که نتایج یک مطالعه صورت گرفته از سوی یکی از دوستانم را برای شما مطرح کنم. این پژوهش اعلام میدارد که صحبت کردن ۲۰ ثانیهای یک کودک با تلفنهمراه، میتواند تواناییهایی یادگیری یک کودک را تا دو ساعت دچار وقفه و تنش نماید. چقدر تکان دهنده!
من به درستی نمیدانم که این تحقیق چه مفهومی دارد، اما آیا سلام و احوالپرسی کردن با مادربزرگ از طریق یک گوشی نوکیا، تا این حد آثار مخرب خواهد داشت؟ البته این جملات به این معنا نخواهد بود که عدم انجام یک مکالمه، به حل همه مشکلات دنیای ما خواهند انجامید. آنچه را که این مطالعه در تبیین آن ناتوان است، این مطلب میباشد که اختصاص ۵ دقیقه وقت برای مشاهده برنامه تلویزیونی «احمق آمریکایی» نیز به عقب ماندگی ذهنی فرزند شما کمک خواهد کرد.]
چه باید کرد؟ و شما برای این اعلام خطر چه باید بکنید؟ و آیا در برابر تهدیدهای ناشی از این میدانهای الکترومغناطیسی باید همچنان به بحثهای بیپایه و فاقد پشتوانه علمی بسنده کرد؟ آیا زمان آن نرسیده که دولتهای ما امواج وای فای را در مدارس و کودکستانها محدود نموده و یا اینکه آنها را به صورت کامل ممنوع نمایند؟ اگرچه من معتقدم که هیچ یک از سطوح این تشعشعات، سالم و ایمن نیستند، اما فن آوریهای نوین که سریعتر، بهتر و جذابتر نیز میباشند، خطرات بیشتری را به همراه خواهند داشت، اگرچه این احساس ناخوشایند به اندازه مشاهده سخنرانیهای دیک چنی نخواهد بود!
بیشک امروزه ابر شرکتهای صنعتی چندملیتی و صنایع داخلی آمریکایی، در راه دستیابی به سود بیشتر، سلامت مصرفکنندگان را نادیده میگیرند. در این میان، تفاوتی نمیکند که شما از محصولات شرکت AT&T و یا نوکیا و یا موتورولا و یا گوگول و حتی Earthlink استفاده نمایید. چرا که همه این شرکتها همانند سلاخخانههای اوایل قرن بیستم و صنایع دخانیات و نفت و حشرهکشها در سال ۱۹۹۸ میلادی با دروغگویی و لابیگری و مخفیکاری، ضمن خالی کردن جیبهای شما، خون جاری در رگهایتان را آلوده میکنند.
نباید فراموش کرد که همه ما باید در راه کاستن از مخاطرات این فن آوریها تلاش کنیم؛ چرا که سلامتی شما در برابر قیمت سهام این شرکتها هیچ ارزشی نخواهد داشت. این فن آوریها لحظه به لحظه برای کشتن شما گام برمیدارند. آنان برای این کار از روشهای شیک و برازنده بهره میبرند. به آهستگی، به کندی، گام به گام و اغلب با لبخند و با استفاده از یک چای مفرح چینی و یک سالاد بزرگ سبزی و موجی گسترده از اشعههای وای فای در یک کافیشاب، شما عکسهای نیمهبرهنه خود را در سایت گروهی فلیکر اپکود میکنید و به دنبال آن، آخرین مطالب مورد علاقه خود را در محیطی سرشار از امواج رادیواکتیو و الکتریسیته، دانلود میکنید.
من همه گفتنیها را گفتم. هرچند در واقع، شاید این وضعیت از نگاه بسیاری، به این بدی هم نباشد!
منبع:طب شیعه
——————————————————————————–
عوارض wifi:
۱- وای فای سبب بی خوابی می شود:
حتما شما هم متوجه شده اید که بعد از ساعت ها کارکردن با گوشی تلفن همراهتان دچار بی خوابی شده اید. مطالعات نشان می دهد که فرادی که در معرض اشعه های الکترومغناطیسی قرار دارند در الگوی خواب شان تغییرات قابل توجهی دیده می شود و نسبت به سایرین دیرتر به خواب می روند
بنا براین به طور جدی توصیه می شود که نه تنها در ساعات انتهایی شب که بدن آماده برای خواب است بلکه حتی در خواب هم خود را در معرض تلفن همراه و دستگاه وای فای قرار ندهید. همانطور که قبلا هم گفته شد حتی شارژ کردن گوشی تلفن همراه در اتاق خواب هم سبب بی خوابی و مشکلات جدی برای مغز می شود.
۲- رشد و ترمیم سلول ها را مختل می کند:
برای ثابت کردن این موضوع محققان تعدادی گیاه در اتاقی بدون وای فای و تعدادی دیگر را در اتاقی با وای فای قرار دادند و بعد از ۲ هفته نتیجه همان بود که پیش بینی می شد. گیاهان در اتاق آزاد و بدون وای فای رشد کرده بودند اما گیاهانی که در معرض وای فای بودند رشدی در انها رخ نداده بود.
۳- وای فای به رشد کودک آسیب می رساند:
در سال ۲۰۰۹ محققان استرالیایی بعد از انجام مطالعات دریافتند که اشعه وای فای سنتز پروتدین ها را تحت تاثیر قرار می دهد و رشد کودک را تا حد قابل توجهی کند می کند.
۴- وای فای فعالیت های ذهنی زنان را ضعیف می کند:
۳۰ نفر به طور داوطلبانه در این تحقیق شرکت کردند که ۱۵ نفر آنها مرد و ۱۵ نفر آنها زن بودند. آنها در ابتدا تست ساده ای از عملکرد های مغزی را انجام دادند و بعد از ان به مدت ۴۵ دقیقه در معرض و کار کردن با وای فای با قدرت ۲.۴ مگا هرتزی قرار گرفتند. نتیجه برای زنان خوشایند نبود! چرا که بعد از این مدت تست قبلی دوباره انجام شد و زنان نتیجه ای ضعیف تر نسبت به قبل دریافتند.
۵- استفاده از وای فای موجب ناباروری در زنان ومردان می شود:
تاپیر منفی وای قای و اشعه های الکترومغناطیسی تنها بر روی اسپرم نمی باشد و می تواند تخمدان ها را هم مورد حمله قرار دهد.
شبکه های وای فای و اشعه ساطع شده از آنها هم تحرک اسپرم ها را تحت تاثیر قرار داده و سبب شکسته شدن DNA می شود.
طی یک مطالعات تحقیقاتی در یک آزمایشگاه به مدت ۴۵ روز هر روز ۲ ساعت موش ها را در معرض اشعه وای فای قرار دادند و بعد از ۴۵ روز متوجه شدند که هم موش ها نر و هم موشه های ماده باروری خود را تا حد قابل توجهی از دست داده بودند و در موش های ماده لانه گزینی تخمدان ها بسیار ضعیف شده بود.
۶- ارتباط وای فای با سرطان :
نگرانی از ابتلا به سرطان همیشه با انسان های دنیای تکنولوژی همراه است .در واقع باید گفت سرطان زا بودن وای فای هنوز به اثبات نرسیده و در این زمینه اتفاق نظر مشخصی درمیان پژوهشگران و محققان جهانی وجود ندارد. با این وجود نتایج بررسی ها روی نمونه های آزمایشگاهی نشان می دهد قرار گرفتن در معرض اشعه های الکترومغناطیسی احتمال بروز تومور های سرطانی را افزایش می دهد.
چگونه از خطرات وای فای در امان بمانیم؟
این روزها همه ما با شبکههای اینترنتهای مختلف محاصره میشویم و از محیطهای کاری گرفته تا سایر فضاهای عمومی و حتی خانه و اتاق شخصیمان، از این خطرها در امان نیستیم. به همین دلیل دوری از اشعههایی که در مورد خطراتشان حرف و حدیثهایی وجود دارد، دشوار به نظر میرسد. یکی از سادهترین روشهای کاهش خطرات این است که لپتاپ، موبایل و تبلتها را در نزدیکی بدنتان نگه ندارید و بعد از اینکه کارتان با این وسایل تمام شد، از آنها فاصله بگیرید. اگر از این دستگاهها استفاده نمیکنید لزومی ندارد که از صبح تا شب در اطرافتان روشن باشند. به سرعت آنها را خاموش کنید تا ضمن استفاده از تکنولوژی، سلامتیتان را به خطر نیندازید.
ببخشید می خاستم امواج وای فای همسایه نیز همین تاثیر ها رو داره یا نه ؟
چون همسایه های ما متاسفانه همگی وای فای دارند و تا خونه ما هم تقریبا ۴ تا آنتن میده.
بله تاثیر دارن
مطلب بسیار خوبی بود.ممنون
وای خیلی خوبه ساییتون