خانه / مطالب سایت / پزشکی و سلامت / غذا هایی که باعث تشدید میگرن می شود

غذا هایی که باعث تشدید میگرن می شود

میگرن یکی از سردردهای شایع است که بین سنین ۱۵ تا ۴۵ سالگی و خصوصا در خانم‌ها بیشتر از آقایان دیده می‌شود، معمولا زمینه‌ فامیلی دارد اما گاهی اوقات ممکن است بدون علت خاصی در فرد ایجاد شود و در اثر مشکلاتی که در “عروق مغز” و ساختارهای حساس‌تر داخل مغز اتفاق می‌افتد ممکن است به وجود آید.

بیمار میگرن
بیمار میگرن

میگرن می‌تواند در اثر عواملی مانند کم‌خوابی، خستگی، گرسنگی و تغییرات هورمونی تشدید شود همچنین غذاهای حاوی مواد نگهدارنده و ترکیبات نیترات‌دار و پنیر و کاکائو این بیماری را تشدید می‌کنند.

میگرن جز سردردهای شایع و قابل کنترل و درمان است و درمان آن براساس تعداد سردردها، شدت آنها و سن بیمار فرق می‌کند.

کسی که سردرد میگرنی دارد در درجه‌ اول باید عوامل و شرایطی را که باعث تشدید آن می‌شود مانند “اختلالات خواب”، مصرف سیگار، الکل و فاکتورهای دیگر را از بین ببرد تا بتواند سردردهای کمتری داشته باشد و این بیماری را کنترل کند.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

مطلب پیشنهادی

جنگل برای کیست؟

جنگل برای کیست تحقیق و داستانی درباره جنگل و اهمیت حیاتی آن برای ما و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *